sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Vuosi vaihtui, missä mennään?

Blogin aloittamisen jälkeen tulin toisiin ajatuksiin. Ehkä en osaa kirjoittaa blogia. Ehkä en osaa rajata, mitä kirjoittaa blogiin ja mitä ei. Entä jos en jatkossa ole samaa mieltä siitä, mitä nyt kirjoitan? Ehkä se vie liikaa aikaa ja keskittymistä opiskelulta? Ehkä, ehkä, ehkä, entä jos?

Nyt olen alkanut seuraamaan muutamaa blogia ja ajatukseni on kääntynyt takaisin jo osittain haudattuun oman blogin pitämiseen liittyen. Tekemällä oppii.

Entä missä vaiheessa opiskelut ovat syyskuun jälkeen? Olenko haudannut gradunkin? Entä jos en osaa kirjoittaa, entä jos en osaa rajata? Ehkä se viekin liikaa aikaa?

Syksyn saldo on kaksi suoritettua kurssia, pitkästä aikaa opintopisteitä tilille ja viimeisimmän graduseminaarin palautteen perusteella hyvin vauhdissa oleva gradu.

Entä se hyvä elämä ja hyvinvointi? Se on ehkä välillä ollut osittain horroksessa, kun kaikki keskittyminen on laitettu graduun. Toisaalta eihän se niinkään ole. Paljon hyvinvointiakin arkeen joka tapauksessa on kuulunut. Nyt se on kuitenkin saanut uuden heräämisen. Viikko sitten liityin voimisteluseuraan ja olen nauttinut suunnattoman paljon jumpista. Kevät myös tekee tuloaan, ainakin sydämessäni. Aurinko paistaa ja linnut jo laulavat hiihtolenkillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti